Lenjerie de Pat cu Elastic

Show Filters

Afișez toate cele 18 rezultate

Show Filters

Afișez toate cele 18 rezultate

Ai Cautat Lenjerie de Pat cu Elastic!

Alege Chiar acum din Oferta Noastra Bogata! – Cu Drag Echipa OriceLucru.Ro

Un somn liniștit, confortabil și odihnitor in perioada sarbatorilor este foarte important dacă vrei să te bucuri dimineața de un început de zi excelent!

Dacă lenjeria de pat pe care dormi este plăcută, atunci te vei trezi în fiecare dimineata excelent și vei fi plin de energie!

Materialul din care este confectionata lenjeria de pat este de o calitate superioara cu o tesatura groasa, textura fina, foarte placuta la atingere si confortabila.

Lenjeriile de pat cu Elastic nu-și va pierde culorile dacă veți respecta instructiunile de intretinere ale acesteia.

 

Avantajele pe care le ai dacă folosești o lenjerie de pat:

Tesatura este mai groasa si placuta la atingere.

Are o rezistenta mai indelungata în timp.

Sistem de imprimat care folosește cele mai noi tehnici în domeniu, cu o rezistență mărită la decolorare.

Nu intra la apa.

Este ușor de întreținut – nu are nevoie de calcare și nu se sifonează.

Instrucțiuni de întreținere a lenjeriei de pat:

Lenjeria de pat se va spăla după ce va fi întoarsă pe dos,  la temperatura de spălare ce nu va depăși temperatura de 40 grade și se va spăla obligatoriu separat de alte culori.

Spălarea lenjeriei de pat cu Elastic în modul automat sau în mod manual, se va face folosind un detergent special pentru rufe colorate sau albe după caz.

Nu se vor folosi nalbitori chimici, deoarece folosirea acestora pot deteriora imprimeurile și culoarea lenjeriei de pat.

Lenjeria de pat se va călca numai după uscare, la o temperatură de maxim 120 grade.

Se recomanda ca lenjeriile de pat cu Elastic să fie spălate înainte de prima utilizare pentru a asigura o igiena corectă.

Depozitarea lenjeriei de pat se va face cu grijă în husa special destinată acesteia, pentru a o feri de umezeală sau alți factori și de molii.

Informatii suplimentare despre lenjeria de pat prezentată:

Pozele de pe acest site web sunt cu titlu de prezentare, astfel încît pot exista mici diferențe de nuanță din cauza modului de fotografiere, a prelucrării digitale a fotografiilor, sau a setărilor telefonului sau monitorului dumneavoastră.

Imprimeurile de pe fetele de perne sau de pe cearceafuri pot fi amplasate diferit pe lenjeria de pat, în functie de cum este taiat materialul in procesul de croiala si fabricare.

Celelalte obiecte din fotografie ( în afara pieselor componente ale lenjeriei de pat menționate mai sus )  nu fac parte din ofertă.

Dimensiunile indicate pe lenjeria de pat pot varia cu +/- 5 cm.

Lenjerie de Pat cu Elastic

oricelucru.ro