Bucatarie de Jucarie

Show Filters

Afișez toate cele 2 rezultate

Show Filters

Afișez toate cele 2 rezultate

 Ai Cautat Bucatarie de Jucarie

Alege Chiar acum din Oferta Noastra Bogata de mai Jos! – Cu Drag Echipa OriceLucru

Bucatarie de Jucarie – cadoul perfect pentru viitorul tau bucatar!  Știați că cei mici iubesc seturile de bucătărie, să gătească preparate delicioase și să se pună în rolul unui adevărat chef bucătar?

Fie că vor să urmeze modelul părinților sau sunt doar pasionați de activități în bucătărie, aceste set va fi perfect.

Jocul ajută la dezvoltarea imaginației, stimulează creativitatea și abilitatea de comunicare prin joacă. De asemenea, îi va ajuta pe cei mici să fie îndemânatici și organizați.

Acest set de bucătărie se poate asambla tip măsuță. Când joaca s-a terminat, bucătăria se strânge într-o gentuță ușor de transportat. Este foarte ușor pentru copil să o ia cu el la bunici sau în vacanțe.

Jocul conține plită cu ochiuri, chiuvetă, rafturi de depozitate și accesorii. Această bucătărie de jucărie include accesorii precum ustensile de bucătărie, oale, tigăi, farfurii, cești și ingrediente.

Ustensilele pot fi agățate în partea de sus și accesoriile pot fi așezate pe rafturi sau pe aragaz.

Copiii vor petrece mult timp jucându-se cu acest set și vor putea dezvolta o mulțime de jocuri de rol.

Jocurile de rol îi ajută pe cei mici să își dezvolte vocabularul, să comunice mult mai ușor. El poate fi bucătar, ajutor sau un client de la restaurant. Indiferent de rolul ales, distracția va fi garantată.

Copilul va putea singur să pregăteasca o mulțime de bucate delicioase și chiar să servească masa cu ajutorul setului de bucatarie.