Banc Scule Copii

Show Filters

Afișez singurul rezultat

Show Filters

Afișez singurul rezultat

 Ai Cautat Banc Scule Copii

Alege Chiar acum din Oferta Noastra Bogata de mai Jos! – Cu Drag Echipa OriceLucru

Banc Scule Copii + Set de Unelte – Cu aceast uimitor Set de unelte de joc  copiii vor putea participa la jocuri de rol ca niciodata!

Dispune de un raft pentru scule sau alte accesorii in partea de jos a mesei si gauri pe masa principala, unde suruburile si elementele de fixare pot fi insurubate.  Deoarece ordinea este cheia, bancul este echipat cu sortatoarea si locuri speciale pentru plasarea sculelor.

Masa de lucru poate fi ajustata in 3 pozitii diferite, asigurand distractie la maxim. Vine cu 46 de scule si piese, inclusiv ciocan, surubelnita, cheie si suruburi. Aceasta jucarie este ideala pentru imbunatatirea abilitatilor motrice fine ale copiilor..

Dezvoltati imaginatia copilului, prin intermediul reparatiei si crearii diferitor lucruri. Astfel puteti afla din ce fel de elemente sunt confectionate diferite lucruri si cum puteti sa le reparati.

Banca de lucru incredibila 3 in 1, cu instrumente pentru copii, 3 setari reglabile diferite, 46 de piese si instrumente ofera distractie si ore de distractie pentru copii, precum si imbunatateste abilitatile motorii fine si imaginatia.